Bellesa

Pedra de massatge Stephanie Franck Spa cos Shaper anticel. lul ític £ 12,95! abans de 20 €!

En medicina estètica podem trobar diversos tractaments per combatre la celulitis, alguns notables inclouen radiofreqüència, ultrasons, làser o preassure teràpia,…

Pedra de massatge Stephanie Franck Spa cos Shaper anticel. lul ític £ 12,95! abans de 20 €!

En medicina estètica podem trobar diversos tractaments per combatre la celulitis, alguns notables inclouen radiofreqüència, ultrasons, làser o preassure teràpia, però requereixen una sèrie de sessions en centres especialitzats que no són sempre l’abast de tothom.

Al marge d’aquests tractaments poden optar per adquirir un aparell de massatge que ens permeten des de la comoditat de casa nostra i un desemborsament econòmic acceptable aconseguir alguns excel. lents resultats si és perseverant en el seu ús. Aquests dispositius permeten els porus obrir i activar el nostre sistema limfàtic en el moment que trenquen l’acumulació de greix sota la pell per a l’eliminació posterior pel nostre propi sistema circulatori.

A més després d’una sessió de massatge amb aquestes massagers deixar la pell per millor absorció dels productes cosmètics que utilitzem per combatre la cel lulitis, així que la combinació de tots dos tractaments permetrà obtenir resultats visibles en menys temps. Ja que aquestes cremes juguen un paper important, és la millor és deixar-te aconsellar en el moment de comprar una crema anticel. lul ític per un expert, des de només un 10% del que pot trobar en el mercat tenen una eficiència demostrada.

El millor moment per realitzar el massatge és abans, durant i després de la dutxa. Aquests massatges activarà els nodes situada en els turmells i les zones de les cuixes on normalment és mostrar símptomes de la cel lulitis. Les cèl lules mortes amb aquests massatges, activar la circulació i regenaramos.

L’aparell de massatge que jo avui ens permetrà el massatge selectiva de les peces més afectades per la cel lulitis, que a més de les cuixes també és fa present en l’abdomen, cintura i natges o fins i tot en alguns casos en els braços. Seva disseny ergonòmic convexa le permet l’accés a aquelles àrees més complicat. La seva eficàcia es basa en l’acció d’ells 74 punts de pressió simultània de la seva plaça 18 de goma que estimular tant es trencar de les cèl·lules de greix com la seva posterior drenatge a la sang de la circulació pel seu posterior eliminació natural.

El massatge a les zones no només afavoreix l’eliminació de greix localitzat, també alleuja la tensió muscular i enforteix la pell tonificandola, aquests massatges sempre ha de fer sota fins a facilitar el retorn de la circulació sanguínia. Com hem esmentat abans, el seu ús està recomanat abans i després de la dutxa, però fins i tot per això podem fer servir. El temps recomanat per al tractament (amb nata o sense) és a 10 minuts aproximadament.

Ens poden adquirir aquest aparell senzill i barat de massatge dins Amazon per només 12,95 € gràcies al 35% de descompte sobre el seu preu anterior de 20 €.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *