Bellesa

Pols de bronzejat Dolce & Gabanna n º 30, 15 grams en 38,51 € 54.70 € abans!

Afortunadament, ja no és necessitat passar llargues hores sota els raigs perjudicials del sol a buscar un bon bronzejat. Cosmètica…

Pols de bronzejat Dolce & Gabanna n º 30, 15 grams en 38,51 € 54.70 € abans!

Afortunadament, ja no és necessitat passar llargues hores sota els raigs perjudicials del sol a buscar un bon bronzejat. Cosmètica ha posat a la nostra disposició la pols bronzejat que convertit en els nostres millors aliats per la pell, naturalment, en el cas que tenim problemes per fer amb el sol pel pigment de la nostra pell.

No obstant això, hem de tenir en compte alguns factors, com triar el dret de no passar nosaltres de to morenes i que el resultat és artificial. Experts maquilladors recomanem no carregar més d’un to respecte el natiu de la nostra pell. Per triar el to de color, es recomana prendre com a referència de la nostra cara.

El mode d’aplicació també és important per tal que l’acabat és excel·lent. Zones amb més to han de ser pòmuls, front i Chin. Per a l’aplicació correcta ha de començar per la part frontal per llavors passar a les galtes i final a la Chin. Aquesta aplicació ha de ser ràpid i bé difusa d pols molt serepartan. És millor aplicar un producte molt escàs per afegir-ne més si cal fer-ho ràpida i seguir endavant. Finalment, no cal descuidar les àrees de les orelles, coll o espatlles ells ja que el to hauria de ser igualat.

Les bronzers de pols fulgor de Dolce Gabbana 59 irradiar calidesa i sensualitat. La seva fórmula amb pigment micronitzada proporciona una brillantor natural que ens permet perfilar i definir el bronzejat. També són aptes per a tot tipus de pells. La millor manera d’aplicar-los és fent moviments circulars que ens permeten construir progressivament el color en elles àrees adequades. El nombre de to d’aquests pols de Dolce Gabbana 59 és el 30 i ve presentat en un cas amb una capacitat de 15 grams amb mirall i pinzell d’aplicar.

Aquests pols bronzejat a Amazon preu és 54.70 €, mentre que a Ebay comprem importades del Regne Unit £ 38,51 amb enviament gratis a casa nostra.

FEU CLIC AQUÍ PER COMPRAR A EBAY

 

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *