Cotxes

Continental, va construir un nou centre de recerca

Promoure la industrialització del cultiu de dent de Lleó i el pneumàtic procés de fabricació.

Continental, va construir un nou centre de recerca

Continentals plans per ampliar el projecte Taraxagum (pneumàtic de cautxú de dent de Lleó) amb un Centre de recerca per a la industrialització del cultiu i processament de goma de dent de Lleó, en col·laboració amb l’IME Institut Fraunhofer (Münster), Julius Kuhn Institut, (Quedlinburg) i ESKUSA, experts en nutrició de les plantes a Parkstetten, Alemanya.

El projecte Pla de Continental en Anklam, Mecklenburg (Pomerània, Alemanya Occidental), es compon d’una inversió de 35 milions d’euros en la primera fase de “Anklam Taraxagum laboratori” centre d’investigació. Aquest laboratori crearà uns 20 noves posicions de treball en aquesta ciutat del nord-est d’Alemanya, que té una població d’uns 12,700 habitants.

Continental va començar fa cinc anys a treballar en el desenvolupament de Taraxagum, en col·laboració amb l’IME Institut Fraunhofer (Münster), l’Institut Kuhn Julius (Quedlinburg) i el negoci de la cria de ESKUSA (Parkstetten). La dent de Lleó rus ha estat conreat de tal manera que es podria produir en quantitats més grans que els tradicionals arbres tropicals de goma. També és han desenvolupats nous mètodes de procés i de producció per l’extracció i l’ús de la goma natural de la saba de làtex d’ells arrels de les plantes, que és utilitzat en la producció de pneumàtics i d’altres productes de cautxú.

Els primers prototips Continental ha produït pneumàtics d’hivern per a vehicles de passatgers i també estands de motor amb Taraxagum. Es pot conrear la dent de Lleó del Nord i Europa occidental, que fa que les rutes de transport als punts de producció europea molt més curtes i contribueix a l’ús sostenible i socialment viable de recursos existents.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *