Cotxes

El nou Sportage lidera la producció de Kia a Europa

El coreà SUV aconsegueix un rècord de volum de 56.126 unitats fabricades.

El nou Sportage lidera la producció de Kia a Europa

En la primera meitat del 2016, les línies de producció a planta Europea de Kia Motors Žilina (Eslovàquia), estaven funcionant a plena inclinació. En aquest període de registre, Kia fabricats 177.900 vehicles, que representa un creixement del 4,7% respecte a la primera meitat del 2015.

La producció de motors també millora pel que fa a l’últim any, amb més de 318,000 unitats muntats a final de juny 2016.

El nou Kia Sportage va dirigir la producció amb un rècord de volum de 56.126 unitats a Europa fins a ara en 2016.

Kia Sportage cobreix dos terços de la producció de Žilina

La quarta generació de la Kia Sportage no ha perdut el ritme que el seu predecessor va deixar. L’actual versió de la Best-Selling és ara la Kia més produït a Eslovàquia Kia Motors, que representen el 64% de la producció total i un terç de tots els europeu les vendes de la marca coreana d’aquest any.

La família cee´d va arribar el 28%, mentre que la pràctica Kia venir significava el 8% en el primer semestre de l’any. Els vehicles fabricats a la factoria de Zilina assumeix el 59% del total de vendes de la marca a Europa en el mateix període. Els mercats més importants per a la producció de planta Kia únic europeu han estat Gran Bretanya (15%), Alemanya (9%), Espanya (8%) i Itàlia (8%).

La producció de motors també aconseguit resultats excel·lents en els primers sis mesos de l’any, amb més de 318,000 unitats fabricades, que representen un 11% l’any en any augment.

Motors dièsel representen el 54% de la producció total, amb el motor dièsel l 1.7 d’injecció directa com l’elecció més popular entre els compradors de Kia. Actualment, més de la meitat dels motors fabricats per Kia s’exporten a la seva germana empresa, Hyundai Motor de fabricació Txeca, situada a Nošovice.

L’any 7 ualitat Kia inclou garantia 7 anys de mobilitat, set anys de cartografia actualització (per a aquells models que contemplin els sistemes de navegació de la factoria instal·lava) i la garantia de 7 anys de Kia (o 150.000 km) ja conegut.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *