Cotxes

Els models de Volkswagen grup gasolina equipada filtre de partícules

Es va introduir aquesta nova solució de 2017.

Els models de Volkswagen grup gasolina equipada filtre de partícules

El grup Volkswagen segueix treballant intensament en els sistemes de propulsió ambiental convencional de compatibilitat. L’empresa ha decidit utilitzar gran escala de filtres de partícules per motors de gasolina, l’anomenat “filtres de partícules de gasolina (GPF)”. De 2017, tot TSI TFSI grup injecció directa motors i gradualment carregarà amb filtres de partícules. D’aquesta manera, es redueix les emissions de partícules de sutge fins a un 90%.

2022, el nombre de vehicles del grup Volkswagen, que han estat decorades amb aquesta tecnologia cada any podria arribar a set milions. El procés començarà el juny 2017 amb motor 1.4 TSI el nou Volkswagen Tiguan i els litres 2.0 TFSI Audi A52. Des d’allà en endavant, l’aplicació se celebra a diverses generacions de models i motors.

Els filtres de partícules per aquells dièsel motors ja han estat provats i definits. Ara, filtres de partícules de gas reduirà l’emissió de partícules en un motors d’injecció directa de gasolina de 90%. El Dr. Ulrich Eichhorn, responsable de recerca i desenvolupament del grup, explica: “després d’augmentar l’eficiència i la reducció de les emissions de CO2, ara ens encaminem cap a una reducció considerable en els nivells de les emissions dels nostres motors de gasolina moderna instal·lar filtres de partícules estàndards”.

Objectiu: reduir les emissions en aquells dièsel models

Tot i la inversió que planteja un tractament complex de sistemes d’escapament per nous models, Volkswagen també està determinada per reduir les emissions contaminants dels vehicles dièsel. “En el futur, tots els models estarà equipat amb la tecnologia més recent i més eficaç de catalitzador SCR”, diu Eichhorn.

Utilitzant mesures comparatives, algunes proves agències independents han acordat el EU6 motors tant dièsel i gasolina del grup Volkswagen són actualment les més netes en el mercat. Al seu índex de qualitat de l’aire EQUA, per exemple, l’entitat Londres emissió Anylitics estudiat els 440 models més populars del món i guardonada amb els millors resultats pel grup Volkswagen, amb un marge de diferència.

L’empresa estava en primera posició en tres categories: motor de gasolina U.S. 6, motor de 5 i els vehicles híbrids de benzina U.S. EU 6. Sis millors cotxes gasoil U.S. 6 també són de Volkswagen, Audi i Skoda. Entre el provat 5 dièsel d’EU, un total de cinc models del grup Volkswagen es col loquen en el top 10, incloent-hi les dues primeres posicions per Audi i Skoda.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *