Cotxes

Ford furgonetes equipades d’un nou sistema de detecció de vianants

El trànsit renovada serà el primer model en el seu segment d’oferir aquesta tecnologia.

Ford furgonetes equipades d’un nou sistema de detecció de vianants

Els vianants d’avui és distracció a la creu amb la carretera amb jocs de smartphone, missatges i vídeos. Ara Ford llança una tecnologia que permet furgonetes detectar vianants en la carretera i activar els frens automàticament si el conductor no respon a les advertències.

Sistema de detecció de vianants, desenvolupat inicialment per turismes com Ford Mondeo, processos d’informació d’un radar situades en el para-xocs del darrere i una càmera muntada de parabrises, mentre que una base de dades de ‘formes de vianants’ permet el sistema per distingir persones els elements comuns en l’entorn de l’autopista com arbres i senyals de trànsit.

Detecció dels vianants, ja està disponible en la tecnologia de trànsit i transport personalitzat, pot predir fins i tot quan algú corrent per la vorera es creuen en el camí del vehicle. És la primera vegada que la tecnologia està disponible per a vehicles comercials d’aquesta mida.

Segons dades oficials, més de 70.000 vianants han perdut la vida a les carreteres europees entre el 2004 i el 2013. Ford ha realitzat recentment una enquesta de 10.000 persones de tot Europa per entendre millor els problemes que distret vianants causa quan travessa camins – incloent-hi situacions en què es hi ha una àrea pas oficial. La majoria d’usuaris de smartphone enquestats (el 57 per cent) va admetre utilitzar els dispositius quan Creuem la carretera i gairebé la meitat (el 47 per cent) va parlar per telèfon.

Enginyers de Ford s’ha comprovat el sistema en circuit tancat, utilitzant pistes ple de ninots de mida natural. L’equip de desenvolupament també passar mesos proves i refinació del sistema a les carreteres en plens ciutats europees de vianants com París i Amsterdam per provar la fiabilitat del sistema en condicions reals, viatjar més de 10.000 quilòmetres de conducció urbana.

Una tecnologia molt sofisticada

El sistema de frenada d’emergència, anomenat auxiliar Precolision, treballa en una sèrie de fases. Si el sistema detecta un vianant i determina que la col·lisió és imminent, el conductor rebrà primer una alarma acústica i altre visual panell d’instruments.

Si el controlador no respon, el sistema redueix el temps necessari per activar els frens reduint l’espai entre les pastilles de fre i discs. Si encara així no hi ha resposta del conductor, els frens s’activa automàticament i es redueix la velocitat del vehicle.

Les versions més recents de la Ford Transit i trànsit Custom equipades amb detecció de vianants ja estan a la venda a Europa i estan equipades amb el nou motor dièsel Ford EcoBlue 2.0 litres, que operen costos i rendiment millorat, amb una reducció en el consum de combustible de fins a 13 per cent.

Els nous models de beneficiar altres tecnologies avançades que augmenten la confiança i comoditat al volant incloent-hi Control adaptatiu, reconeixement de senyals de trànsit i d’estabilització Lateral.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *