Cotxes

Gual posarà en marxa un cotxe completament independent utilitzar 2021 compartida en

La marca americana ha estat desenvolupant i proves autònoms cotxes més de deu anys.

Gual posarà en marxa un cotxe completament independent utilitzar 2021 compartida en

El Gual anuncia avui que la voluntat disposa d’un cotxe de gran volum totalment autònom d’ús compartit i totalment operatiu el 2021. Per aconseguir això, l’empresa és invertir o col·laborant amb quatre posades en marxa per millorar el desenvolupament del seu vehicle autònom, doblant el seu equip en Sillicon Valley i augmentant les seves instal·lacions a més de dues vegades.

Sobre la base de més d’una dècada d’investigació en la conducció autònoma, no el primer Ford plenament autònoma o volant o fre o accelerador Pedala. És és dissenyar comercialment oferir serveis de mobilitat, com pot ser l’ús o el transport compartit i estarà disponible a gran escala.

Aquest any, és triple Ford que flota de proves de cotxes autònoms per a convertir en la més gran de qualsevol fabricant, elevar el nombre a les 30 Fusion Hybrid autònoma en les carreteres de Califòrnia, Arizona i Michigan, amb la intenció de tornar a triplicar el nombre de l’any que pren Ford ve desenvolupant i proves de cotxes autònoms des de fa més de deu anys-.

Ford va ser el primer fabricant per testejar els seus vehicles en Mcity, simulat entorn urbà de la Universitat de Michigan, el primer fabricant de demostrar el funcionament d’un cotxe autònoma a la neu i el primer fabricant a assajar amb cotxes de recerca autònom a la nit.

Millorar el seu centre de recerca

Ford continua l’expansió de la seva presència a Silicon Valley, amb la creació d’un campus Ford en Palo alta. Afegeix dos nous edificis als 14.000 metres quadrat d’espai per a laboratoris, annex a l’actual Laboratori de recerca avançada, del campus ampliat augmenta l’impacte local i ells els plans són de corba la dimensió de l’equip de pal alt per final de 2017.

De l’obertura del centre d’innovació i recerca de Ford en pal alt en gener de 2015, les instal·lacions han crescut ràpidament fins que es converteix en una de ls centres d’investigació del sector de l’automoció més grans de la regió. Actualment, l’equip es compon de més de 130 investigadors, enginyers i científics centrats en augmentar la col·laboració de Ford amb l’ecosistema de Silicon Valley.

Centre pluridisciplinari d’innovació i recerca de Palo Alto és la més moderna de gairebé dotze que conformen la xarxa global de Ford recerca, innovació, TIC i Enginyeria. L’expansió del campus Palo Alto s’obrirà a mitjan-2017.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *