Cotxes

Honda comença la producció i l’exportació del nou Civic

La desena generació dels japonesos compactes arribarà a Espanya el 2017.

Honda comença la producció i l’exportació del nou Civic

Honda comença la producció i l’exportació de les Civic 5 portes per Estats Units, que serà en els distribuïdors americans al setembre. La fàbrica de la marca japonesa, que es troba a Swindon (Regne Unit), és la producció global del model cinc portes. La versió que estarà disponible a Europa comencen a produir-se al final d’aquest any i màrqueting està prevista per al començament de 2017.

Per fabricar el nou Civic a Swindon ha requerit una inversió de més de 235 milions d’euros per preparar és a la casa de la producció. El Civic es el model d’Honda més venuda a tot el món i aquesta desena generació representa un d’ells desenvolupaments més complets i avançats que la companyia ha portat a terme en tota la seva història.

La producció de la versió de cinc portes de l’Honda Civic-los mercats europeu donarà començament a final de 2016 i el màrqueting s’iniciarà durant el primer trimestre del 2017.

La planta britànica d’Honda és el més important de la marca japonesa a Europa, i és també un element essencial de l’Honda global fabricació xarxa. Des de 1989, la inversió total d’Honda a HUM ha superat 2.480 milions d’euros.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *