Cotxes

Hyundai presenta la nova gamma de la i10

La utilitat coreà rep millores en el seu disseny i equipament.

Hyundai presenta la nova gamma de la i10

Hyundai i10 arriba amb millores de disseny per a un look més atractiu, incloent-hi el nou front de graella en forma de cascada. Aquesta nova reixa es caracteritza per la línia corba que flueix naturalment i convertir-se en la nova identitat de la família de Hyundai en el futur.

Al davant el nou i10 Mostra topell redissenyat i nous llums portats durant el dia, situat a les vores de la reixa de nou per donar un aspecte sofisticat a la part davantera. Para-xocs darrere també mostra un disseny nou evolucionat, incloent nous materials en les llums darrere, una nova banda en negre, així com llums boira del darrere rodó que és similar al front nou disseny. Nou disseny al costat motllures amb canvi en la mida i forma per completar el nou perfil de la Hyundai i10.

Centrant-se en l’interior, els seients ofereixen una nova combinació opcional de tela en vermell. A més, podreu escollir combinacions de diferents entorns a l’interior de la i10 com el color taronja, beix, blau o vermell.

El nou i10 presenta un nou disseny de llantes de 14 polzades Acer com en llantes d’aliatge. Les millores de comportament dinàmic; per exemple, tacs i parades de suspensió millorat i la nova relació de transmissió de l’adreça fa al i10 en el líder del seu segment.

Com el seu predecessor, el i10 nou estarà disponible en dos motors de gasolina de 1.0 litres i 1,25 litres, amb tracció davantera poden triar entre 5-velocitats manual per a la 1.0MPi i 1.2MPi i un automàtic de 4 velocitats en el 1.2MPi motor. El model BlueDrive™, basat en la Variant 1.0 benzina, inclou una sèrie de característiques per reduir el consum de combustible.

Més tecnològic

El nou i10 porta tecnologia avançada als clients. En resposta a la forta demanda de rendiment en la connectivitat, la nova i10 inclou la última tecnologia avançada integrada en el nou sistema de navegació amb toc de set polzades pantalla. CarPlay de Poma i Android Auto garanteix integració sense costura, operació i reflexió de iOS o Android basat en mecanismes mòbils. Per estar al dia, el sistema de navegació de la i10 nou ve amb una subscripció gratuïta de set anys en ells serveis LIVE, oferint condicions de trànsit en temps real, la predicció del temps local i punts d’interès, així com la posició de les càmeres de velocitat en països on és permès per la llei. Els clients no ha de triar: el nou i10 és l’únic cotxe en la seva classe oferint Auto Android, Apple CarPlay i serveis LIVE en un únic sistema d’informació i entreteniment.

Seguretat del nou i10 ara ve amb dues noves característiques per prevenir accidents avançades, ambdós basats en la nova càmera multifunció: un sistema de (FCWS) enviar col·lisió advertència i canviar de carril (LDWS) sistema d’alerta. Mitjançant els sensors de la càmera del davant, FCWS avisa el conductor d’acústica i també visual sobre els perills de col·lisió que sorgeixen d’altres vehicles. La LDWS adverteix el conductor si es fan canvis de carril no desitjats mentre el cotxe s’està movent a més de 60 km/h, es va advertir el conductor de manera so fins al cotxe creuar les línies.

A més, la nova i10 té característiques que el seu predecessor havia: control de temperatura automàtic, volant i frontal climatitzada escons, fent d’aquest model de un company perfecte per a tots els seus viatges. Fins a cinc persones entrar a l’interior espaiós i volum del tronc és líder en el segment amb 252 litres per portar tot el que necessari.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *