Cotxes

Land Rover presenta el nou esport de Rover de gamma

Ara ofereix un nou motor dièsel, més ajuda a la conducció i majors possibilitats de personalització.

Land Rover presenta el nou esport de Rover de gamma

L’esport de Rover de gamma presenta una sèrie de millores que s’incorporessin a la nova gamma de 2017. Ara, el britànic luxe SUV ofereix un nou motor dièsel més eficients, innovadores tecnologies de conducció autònoma i més possibilitats de personalització a la carta.

Una de les addicions més significatius que presenta l’ Esport de Rover de gamma està situat sota el capó, amb la introducció de l’avançat motor Ingenium SD4 2.0 dièsel quatre cilindres Jaguar Land Rover. Renovà el motor, millora l’eficiència del combustible i les emissions són de tan només 164 g/km. Seu consum combinat de 6,2 litres a ells 100 km que no es obligat a dimitir a una actuació segons la superior TDV6 3.0. A més de tot això, també és més lleuger, que millora responsiveness de, mentre proporciona una major agilitat i un top dinàmic. El motor de SD4 nou estarà disponible a principis del 2017 en el rang d’esport de Rover de gamma.

A més de la nova tecnologia del motor, Land Rover ha construït una sèrie de tecnologies de conducció autònoma a l’esport de Rover de gamma. El sistema avançat remolc ajudar, pioner en el sector, permet a la versió de conductor de l’estrès que generen maniobres quan és remolc grans càrregues. El Dar març enrere, el conductor pot configurar l’adreça del remolc amb la roda de control 2 resposta de terreny, així que el vehicle s’apliquen totes les escenes de direcció necessàries automàticament.

Assistència en angle mort i limitador de velocitat intel·ligents són tecnologies que donar més autonomia model. Assistència en angle mort utilitza sensors, incorporats en el vehicle, que detecten la presència d’altres usuaris de la carretera s’acosta el conductor cec. Si el controlador és davant el perill de causar un xoc en canviar carrils, vehicle es convertirà el volant en la direcció oposada de manera autònoma per mantenir la seva posició.

Limitador de velocitat intel·ligent s’ajusta la velocitat del vehicle quan un canvi en el límit de velocitat mitjançant l’ús de tecnologia de reconeixement de senyals de trànsit.

La seva inigualable capacitat tot terreny segueix sent l’eix central de la família de Range Rover i la 17MY incorpora novetats. Tracció llançament permet que els conductors començar en baixa adherència superfícies llises, mentre que actualitzar el menú 4x4i Mostra tota la informació de vehicle per fer front a terreny difícil.

La pantalla tàctil que és Dual vista ha ampliat a ells 10 polzades per proporcionar una major facilitat d’ús i una millor resolució i permet fer un zoom a la diapositiva-los dits de la mateixa manera que és faria en una tauleta. Gràcies a la tecnologia principal de mercat Land Rover InControl Touch Pro, ha estat produint l’esport de Rover de gamma més connectades fins ara.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *