Cotxes

L’Audi Q5 assoleix els milions d’unitats fabricades a Ingolstadt

La Camioneta alemany s’ha convertit en el model més venut en la seva categoria.

L’Audi Q5 assoleix els milions d’unitats fabricades a Ingolstadt

Passat dimecres, 3 d’agost va sortir de la línia de producció a la planta d’Audi a Ingolstadt Audi Q5 unitat milions; la unitat que va marcar la fita és un SQ5 Sepang blau a servir a un client a Alemanya.

L’èxit internacional de l’ Audi Q5 va començar el 2008, quan Audi llançar aquest model – el segon de la família Q després de l’Audi Q7 – en el segment SUV de mida mitjana. Des de llavors, l’Audi Q5 ha esdevingut el favorit dels clients i podem veure la carretera en més de 100 països. Audi també produeix aquest best-seller a la Xina i l’Índia per seus respectius mercats locals, amb quins lliuraments globals de l’Audi Q5 ara la quantitat de gairebé 1,6 milions d’unitats.

Créixer les vendes

La companyia ha emès un total de 266.968 unitats de l’Audi Q5 als seus clients en tot el món durant l’any passat, el que representa un 8 per cent més que el 2014 (247.446). L’èxit de l’Audi Q5 constantment continua amb un augment de vendes del 4,7 per cent en el primer semestre d’enguany. L’Audi Q5 és encara el més venut SUV de complement en el seu segment i Audi a Ingolstadt empleats va fer més de 650 unitats d’aquest model cada dia. A més, el grup Audi produeix aquest model també a Changchun, Xina i Aurangabad, Índia, per als respectius mercats locals. En total, prop de 1,6 milions d’unitats de l’Audi Q5 venut ja arreu del món des del començament de la seva producció en 2008.

Audi Ingolstadt és el líder de la planta i la referència a la nova fàbrica de Audi a Mèxic. L’Audi Q5 vindrà fora de les línies de producció en San José Chiapa per al mercat global a finals de setembre.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *