Cotxes

Volvo i Uber sumat experteses per desenvolupar cotxes autònoms

Ambdues empreses invertirà 300 milions de dòlars en aquest projecte.

Volvo i Uber sumat experteses per desenvolupar cotxes autònoms

Volvo i Uber (líder global en viatjar econòmic) uniran les seves forces per desenvolupar la pròxima generació de vehicles conducció autònoms.

Les dues companyies han acordat dur a terme un projecte per desenvolupar nous vehicles que incorporarà els darrers avenços en tecnologia de conducció autònoma, incloent-hi vehicles sense conductor. Volvo fabriqui els vehicles de base, que llavors über comprarà a Volvo. Volvo i über junts invertir 300 milions de dòlars en aquest projecte.

Utilitza la mateixes base vehicles per la propera etapa de les seves respectives estratègies de vehicles autònoms tant Uber i Volvo. Això significa que über incorporarà el seus propis sistemes de conducció autònoms basats en Volvo vehicles. Volvo ells utilitzarà mateixes vehicles de base per a la següent etapa del seu projecte de vehicles autònoms, que inclou la conducció totalment autònom.

Articulació del projecte va Volvo-über suposa un gran pas en el sector d’automoció això perquè representa la col·laboració entre un fabricant de vehicles i un principiant en el sector de l’automoció que arriba des de Silicon Valley, com Mostra l’evolució del món sector automoció abans de l’aparició de noves tecnologies que. Aquesta aliança marca l’inici del que les dues empreses veure com una indústria d’Aliança a més llarg termini.

El primer prototip ja té plataforma

El nou vehicle base es desenvoluparà amb l’arquitectura escalable de productes Volvo (SPA), totalment modulars. L’SPA és una de les arquitectures més avançades per a vehicles en el món i actualment s’utilitza en la XC90, així com el nou S90 i V90.

L’SPA va ser desenvolupat com a part del programa de transformació industrial global de la marca sueca, amb una inversió de 11.000 milions de dòlars, que va començar el 2010 i que des del primer moment es va centrar en les tecnologies més avançades per a la conducció autònoma i avenços en electrificació i connectivitat d’última generació. Über abordat Volvo atret per totes aquestes capacitats.

El desenvolupament serà en mans d’enginyers d’automòbils Volvo i Uber, que treballarà en estreta col. laboració. Aquest projecte s’incrementarà la escalabilitat de la plataforma SPA per a incloure tota la seguretat, els components redundants i ells noves característiques necessàries per posar en la carretera vehicles autònoms.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *