Bellesa

Cabell IPL transportista Mini Solac Epil IP1100 per 55 €! abans €151,98!

Fa uns dies parlàvem una màquina per a la depilació que combina tecnologia de llum polsada (IPL) amb la radiofreqüència…

Cabell IPL transportista Mini Solac Epil IP1100 per 55 €! abans €151,98!

Fa uns dies parlàvem una màquina per a la depilació que combina tecnologia de llum polsada (IPL) amb la radiofreqüència per impressionants resultats en depilació: em els Elos. Aquesta màquina fins i tot va baixar un cost 154€ una quantitat de diners considerable, pel que avui us porto una altra oferta molt més econòmic.

Aquest mini Epilator de Solac treballa utilitzant només la tecnologia IPL, però incorpora una sèrie de sensors de doble mecanisme que detecta al contacte amb la pell, el to d’aquest, això permet que es capaç d’emissió el llum de poder propi per a cada matís fins el punt deque, si les condicions no són adequat no serà disparar a les zones sensibles.

Com se sap, la fotodepilació treu cabell retardant la seva aparició durant molt de temps, ja que actua directament sobre l’arrel del cabell de forma natural. El tipus de depilació ideal són si no res ens bé ús ceres o haver de ser cada fulla a la mà.

També ens permet la seva utilització en qualsevol part del nostre cos, incloent-hi la cara. Només ens cal ser persistents en el seu ús per tal que un mes després el nostre cabell es reduiran en un 50%. També és un mètode de depilació molt ràpid, així que no hi ha excuses per dedicar el poc temps necessari per veure seus efectes: ja que la llum de 3.1 cm2 amb protecció UV disparar un pols de llum per segon, en aproximadament un quart d’hora pot tenir-les llistes de les cames. Té tres nivells d’intensitat per regular la potència de la llum segons les nostres necessitats.

Aquesta màquina depilació Solac IPS pot veure a un preu similar a la mi els Elos en Carreour (151,98 €), 124,31 € Wellindal, 119,38 € a Amazon, €113,75 Sihogar o 109 € al Mediamarkt. En Redcoon podem comprar 54 € inclou despeses d’enviament com actualment ho tenen de liquidació.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *