Bellesa

Cabell transportista Taure de cera-cura per €23.53! abans €40,99!

Aconseguir un bon i cos d’eliminació de pèl eficaç és possible gràcies a una gran varietat de làser de dispositius…

Cabell transportista Taure de cera-cura per €23.53! abans €40,99!

Aconseguir un bon i cos d’eliminació de pèl eficaç és possible gràcies a una gran varietat de làser de dispositius que eliminen el pèl, però la cera basat en l’eliminació de pèl continua sent molt populars per una sèrie de raons justificades i bons: és molt més barats i els resultats són més duradors, a diferència d’altres mètodes amb la cera ens depilaremos un temps mes o com a molt dos. A més és un senzill d’aplicar que no requereix de molt misteri.

Tenint en compte que el pèl pren més temps per créixer si utilitzem la cera, si hem optat per aquest mètode i ús per a un període de temps que això es converteix en debilitat en la mesura que aquest creixement en algunes parts o zones del cos, deixant la pell suau i llisa.

Cera, tot i moments de la tirada que ningú no li agrada, permetrà estalviar-nos un munt de diners, tant en la màquina per escalfar fins que ens serà molt més barat que un làser, com en la compra de màquines d’afaitar o cremes afaitat, ja que la cera és pot ser utilitzat unes quantes vegades.

Avui us portem una màquina a marca de cera de calor Taurus , el preu, mida i rendiment estan molt bé. Té dues escenes de calor: primer a l’escalfament i el segon per al manteniment de la temperatura amb un poder 65W. Seva acer inoxidable desplegables safata té una capacitat de 250 grams i la seva mida petita és perfecte portar amb nosaltres quan viatgem.

Aquest escalfador de cera té un preu en el mercat dels 35€ (Carrefour, L’anglès Court), encara que en alguns portals han baixat els 32,76€, on és més barat es pot trobar en amazon des d’ara disposa d’un descompte del 58% sobre el seu preu anterior de 40,99€ que ens permet adquirir-lo per 23,53€ amb els costos d’enviament inclosos.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *