Bellesa

Llet de dutxa de Nivea i cacau 400 ml. per només 3,75 euros!

Per a tots els amants de la xocolata podran gaudir de l’aroma d’aquesta crema Nivea, aquells que no són tant…

Llet de dutxa de Nivea i cacau 400 ml. per només 3,75 euros!

Per a tots els amants de la xocolata podran gaudir de l’aroma d’aquesta crema Nivea, aquells que no són tant potser no impressionar massa olor però hidratada i suau, que tenen la pell després de la dutxa per a que vostè no necessita més tard posar alguna crema hidratant en el seu. També romandrà hidratat durant 24 hores.

Però si alguna cosa positiva té cacau són la seva impressionant antioxidant i emilientes que es cura de la pell i prevenir l’envelliment prematur, sobretot si ens agrada prendre el sol a compte més a l’estiu.

Està dissenyat especialment per a pells normals a sec i en la seva aroma a més alegria que ens amb notes de cacau també podran apreciar un lleuger toc de vainilla que roman en el cos fins i tot un temps d’assecar amb la tovallola.

Nivea fórmules s’absorbeix molt ràpidament sense que ens deixa la pell amb aparició gras ni taca o impregnen la nostra roba com és el cas de moltes cremes i olis, també ajuda a regenerar barrera protectora de la pell. És apte per a tot tipus de pell i Dermatològicament provat.

Seu preu és amb molta diferència més barats que he trobat a Internet tot perquè després d’Amazones el preu més baix en Google Shopping és del Club de perfums on costa 8.90 afegint les despeses d’enviament. Et recomano que abans de llegir aquesta Ressenya de la Megara blogger que és molt aclaridor.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *