Bellesa

Pack de 2 esponges neteja facial de Konjac sensible, greix i tendència al acne £ 15,99! abans €24,99!

Per a tots els que demana que la konjac, és una planta de l’est que s’utilitza per a l’elaboració de…

Pack de 2 esponges neteja facial de Konjac sensible, greix i tendència al acne £ 15,99! abans €24,99!

Per a tots els que demana que la konjac, és una planta de l’est que s’utilitza per a l’elaboració de tot tipus d’aliments (fideus, farina, melmelada….) però que també és està utilitzant en cosmètica per marques coreà per a l’elaboració de gels i esponges Exfoliating per ells els beneficis que aporta a la pell i tractar d’un producte 100% natural i biodegradable. Aparentment algunes altres empreses del sector com compres han posat en marxa la venda d’aquest producte per l’èxit que té, però vés amb compte! Si bé és cert que els enriqueix amb konjac no és l’ingredient bàsic i més amunt contenen conservants químics que no són naturals que propietats sirènid cada cop més brut, dur i per tant menys eficaç.

Per a més d’un segle, l’oriental ja han utilitzat l’arrel de konjac com a tractament de bellesa, fins i tot de la pell més delicada i pot ja veure ja que tenen la pell: impermeable de vidre. El gran avantatge d’aquestes esponges és que no requereixen l’ús de cremes o netejadors perquè sols per si mateixos eliminen les impureses de la pell, neteja els porus en profunditat per la composició alcalí que proporciona un suau efecte de Exfoliating de sèu, brutícia i les cèl lules mortes i alhora ajuda a la regeneració del nou.

Esponges que ens portarà de bellesa per terra són 100% natural basat en konjac: lliures de Parabens, sulfats i productes químicsa més de la seva Exfoliating acció enriquir la pell amb proteïnes, hidrats de carboni, ferro, fòsfor, coure, de zinc, vitamina A, vitamina E, vitamina D, vitamines B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C i àcid fòlic. Són tan delicats que el seu ús no només és adequat per la cara, són també útil en neteja el coll, escot o la zona de les orelles.

Com tots els productes nous, que pot generar nosaltres algun tipus de dubte, et recomano que consultar-les opinions d’ells clients: és el grau de satisfacció del 100%.

També inclou la compra dos: un carboni i un altre negre natural pel mateix preu de 15,99 € gràcies al seu descompte a Amazones 36% sobre el seu preu anterior de 24.99€.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *