Bellesa

Sèrum Belle blau marroquí cabell 100 ml. protegeix, nodreix i condició cabell per 13.90 €! abans €39,90!

Moltes són les raons que poden danyar el nostre cabell: decoloracions, permanents i tints, així com la utilització de planxes…

Sèrum Belle blau marroquí cabell 100 ml. protegeix, nodreix i condició cabell per 13.90 €! abans €39,90!

Moltes són les raons que poden danyar el nostre cabell: decoloracions, permanents i tints, així com la utilització de planxes i assecadors pot debilitar el nostre cabell que ja de per si mateix pot ser fina i sensible. a la dutxa és cabell pot quedar sec i molt arrissat. Aquest sèrum permetrà a recuperar el volum i la força de les fibres del cabell sense deixar el teu cabell endurit i el seu efecte és tan ràpid que es pot comprovar la seva eficàcia en tres aplicacions, que es troba a rentar el cabell, assecar i el teu cabell d’estil: el problema de Frizza passarà a la història.

Aquest sèrum basat en oli d’Argan no és gras i té una capacitat d’absorció molt ràpida deixant el pèl suau i brillant: només cal posar una mica del producte a les nostres mans e anar aplicant-lo per ells puntes del cabell si això és sec i a meitat alçada si és humit, deixant a la un agradable perfum (algun client aclareix que sembla el d’un perfum de Jean Paul Gautier però que em sembla ris) (la curvatura, perdonar l’expressió).

Sens dubte aquest producte també ha demostrat la seva eficàcia en climes humits, mantenint els cabells secs i al seu lloc web, està especialment indicat si té rínxols.

Aquests productes són essencials si volem mantenir el cabell per protegit dels efectes preocupants d’assecadors, planxes de cabell o arrissadors però també es facilita el pentinat i es mira amb més brillantor i naturalitat, però també ajuda a enfortir. Realment mereix la pena dedicar uns pocs minuts aplicar cada dia donat beneficis que aporta i que es confirma no només per ells clients d’Amazones, sinó també per l’experiència que han tingut amb la en altres portals d’on que recomana el 100% després de provar-ho.

Encara que el seu preu en el oficial de pàgina de Belle blau seu preu és de 64.60€ ara només pot comprar aquest sèrum per 13,90€ gràcies al seu descompte del 65%sobre el seu preu antic de 39.90€ a amazon Espanya.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *