Bellesa

Tractament remodelació i potenciador de volum per Simon 59 Tom llavis llavis de 4 ml 9.90 €! abans €29,90!

En més d’una ocasió ens agradaria semblar uns llavis sucosos amb més volum. Encara que normalment tendeixen a donar més…

Tractament remodelació i potenciador de volum per Simon 59 Tom llavis llavis de 4 ml 9.90 €! abans €29,90!

En més d’una ocasió ens agradaria semblar uns llavis sucosos amb més volum. Encara que normalment tendeixen a donar més importància a la composició d’ells ulls per millorar l’aspecte, els llavis són una part molt important en la nostra mirada que no cal descuidar , ja que porten un toc femení molt personal i atractiu.

Són molts els famosos que no tenen poder resistir a la temptació de ampliar el volum dels seus llavis, però la tècnica que s’utilitza a més invasiu i ser estèticament antinatural, són cars.

Afortunadament en el mercat pot trobar productes com que us portem avui que permeten obtenir un gruix discreta en els llavis , naturalment, sense la necessitat de sotmetre’s a tractaments quirúrgics gràcies seu engrosador i rebliment natural que es un lleuger efecte de forma/volum i una disminució de les arrugues per la redefinició dels llavis.

Aquesta estètica és completament elaborada amb productes naturals com l’enotera i l’oli d’Argan marroquí que Estimulem la regeneració natural de la pell dels llavis i proporcionar antioxidant, és lliure de parabens i formol, ja no com els altres en el mercat.

Després de consultar el preu d’aquest tractament e l’ oficial de pàgina de Simon 59 Tom Barcelona ens han estat de pedra a la seu que el seu preu és de 79,90€, 50€ més car que el preu anterior en amazon de € 29.90, ara gràcies a seu descompte del 67% es pot adquirir per un preu ridícul de 9.90€.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *