Cotxes

BMW presenta la seva nova gamma d’accessoris

Millorar el transport i el benestar de la família de vacances.

BMW presenta la seva nova gamma d’accessoris

Per a moltes persones, les vacances són el millor moment de l’any. No obstant això, és anar de vacances també implica reptes per a les famílies. Amb ells accessoris original BMW desenvolupat exclusivament pel viatge, l’oci i el transport, aquests reptes poden cara és de forma fàcil i convenient. Per exemple, gràcies a les butaques Original BMW, els nens també estaran protegides durant els viatges de vacances.

Transport de bosses desenvolupats per BMW, com la bossa d’equipatge BMW aficionat, que garanteix que l’equipatge és endreçades. No només és pot portar equipatge de forma segura en les caixes per a sostre de BMW, però també les bicicletes a la cinta transportadora de motos BMW muntats en el sostre i en el sistema de transport BMW muntat a l’esquena de part. La bossa de refrigeració BMW i vessant caputxa BMW ajudar a donar una sensació de benestar durant el viatge. També, els nens de vacances tenen la perfecta oportunitat d’aprendre a anar amb bicicleta com un joc amb la combinació de bicicletes amb trassera / bicicleta de pedals, BMW en bicicleta dels nens i al mateix temps pot anar d’un costat per a un altre com volen.

D’altra banda, les «marques» que són al cotxe i dins del cotxe durant les vacances simplement desapareixen per sempre utilitzant Original BMW cura especialment dissenyats productes, com ara un concentrat eliminador de silici, cera amb nanotecnologia o escuma de netejar la pell.

Tres tipus de seients per a diferents grups

Cadiretes BMW originals són ideals per garantir que els nens viatge segur i còmode. Tres diferents tipus de seients ofereixen unes condicions òptimes per a viatjar amb nadons, nens petits i nens fins a una edat de aproximadament dotze anys. Les cadiretes BMW conèixer la Europea norma ECE R44-04 per a sistemes de subjecció de nins i s’ha provat a més de complir amb els requisits de seguretat Euro NCAP. En el procés, addicional frontal i lateral crash test es fan també en condicions reals. Tots els nens de cadires de BMW han patentat la tecnologia Airpad, coixins d’aire amb control integrat del moviment cap en cas d’una banda de col·lisió. Cadiretes per a nens assegurar una posició confortable seient i permetre gran llibertat de moviments.

Aquestes places estan disponibles en negre/antracita clàssic o esports negre/blau. Tots els teixits utilitzats en seients infantils compleix amb els estàndards de l’estrès necessaris per a aplicacions de l’automòbil, permeten l’intercanvi de calor i facilitar l’eliminació de la humitat i l’aire fresc.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *