Cotxes

Hyundai mou els primers detalls del nou i30

La seva estrena mundial serà el 7 de setembre.

Hyundai mou els primers detalls del nou i30

Hyundai anticipa les primeres imatges i detalls de la pròxima generació de la i30, seu model compacte. Aquest nou model ha estat dissenyat, desenvolupat i provat a Europa. És de la seva estrena mundial es produir el 7 de setembre, abans fan el seu debut al Saló Internacional de París el proper mes.

Peter Schreyer, President i CEO de Diseño de Hyundai Motor Group, va dir: «És un cotxe per a tothom – per al disseny de la nova generació Hyundai i30, no només es va establir a un tipus de client, ens hem centrat en una àmplia gamma de persones amb perfils diferents.» El disseny va és una evolució del llenguatge de disseny de Hyundai Motor amb el líquid de les línies natural, superfícies refinats i un cos esculpida per crear una aparença atemporal. «Amb la nova generació Hyundai i30, us presentem el nostre nova graella frontal MALEFICI més desenvolupada nou disseny.»

La companyia sud-coreana promet una gamma de motors, eficients i dinàmics, els últims avenços en sistemes de seguretat i connectivitat per satisfer les necessitats dels clients europeus i mundial.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *