Cotxes

SEIENT millora la connectivitat del seu cotxe

Es converteix en la primera marca amb una aplicació compatible de CarPlay.

SEIENT millora la connectivitat del seu cotxe

Seient ha pres un nou pas endavant en la connectivitat del cotxe per convertir-se en la primera marca de la indústria a tot el món amb una aplicació compatible de CarPlay. L’aplicació DriveApp de seient, programat en IOS, ja està disponible a la App Store i permet veure i gestionar des de la pantalla del cotxe el contingut de l’aplicació d’un iPhone. L’aplicació ja està disponible a Espanya i durant les properes setmanes arribarà a la resta dels mercats on és present seient.

Amb la DriveApp SEAT, els conductors poden saber amb tot tipus de detalls de l’estat del vehicle per facilitar l’experiència volant. En aquest sentit, indica, per exemple, comentaris pendents vehicle, el nivell de pressió de pneumàtics o ofertes que ofereixen la més propera als concessionaris de vehicles. En les pròximes setmanes, l’app s’actualitzarà amb més nous productes i serveis.

SEIENT DriveApp aplicació ha estat desenvolupada íntegrament en el centre tècnic de SEAT, la multinacional automoció motor tecnològic que està impulsant la connectivitat. SEIENT per liderar la creació d’un ecosistema de mobilitat i passar de ser una empresa centrada en la fabricació i comercialització de vehicles per una mobilitat proveïdor de serveis.

Vehicles més avançades

La marca ofereix ja FullLink CarPlay compatible amb iPhone i Android tecnologia en tots els seus models a través de la gamma de connectar. Connectivitat als SEAT vehicles és un gran avantatge per a conductors que permet, entre altres possibilitats, saber l’estat del seu vehicle on sigui que són i estar connectat mentre es condueix amb les xarxes socials de forma totalment segura.

SEAT va ser la primera companyia a llançar la integració de la tecnologia mercat dels Smartphones compatible amb iOS (CarPlay), Android (AndroidAuto) i MirrorLink i en els últims dos anys ha participat en el Mobile World Congress a Barcelona.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *