Cotxes

Toyota lliurat les primeres unitats de el Proace vers a Espanya

Les 15 primeres unitats es lliuraran a Hertz, multinacional de lloguer de vehicles sense conductor.

Toyota lliurat les primeres unitats de el Proace vers a Espanya

Nou Toyota Proace vers arriba a Espanya unes setmanes abans de la seva llanxa oficial, que tindrà lloc després de l’estiu. Els primer 15 unitats de la nova proposta de Toyota en el segment de gran MPV aterrat a Espanya per ser part de la flota de Hertz, multinacional nord-americana de lloguer de cotxes sense conductor.

És 15 d Proace vers 150 trasllat, 2,0 motor dièsel D-4 d de 150 CV. Configuració de 9 places, s’ofereixen excel lent servei com a vehicle per a la diversió, viatjar amb la família o els amics per clients de Hertz. Aquesta versió de Proace vers també pot ser útil com a vehicle per realitzar la transferència de connexió d’un punt a un altre, moure’s còmodament 9 ocupants.

-Les unitats de Proace vers destinat a Hertz tenen amb, com a elements opcionals, costat de dues portes corredisses de obertura automàtics, climatitzador de dues zones amb sortides independents en les places anterior i posterior, sensors d’aparcament del darrere i tercera filera de seients plegables.

A més a més, 15 Proace vers 150 trasllat d incloure Toyota tracció seleccionar (TTS), un dispositiu que s’adapta l’operació de tracció Control per millorar la resposta a les diferents circumstàncies. Ofereix tres programes d’actuació: neu (fins a 50 km/h), fang (fins a 80 km/h) i sorra (a 120 km/h).

Madrid rebrà gairebé totes les unitats

Hertz distribuirà el seu Proace nou vers en diferents despatxos d’arreu d’Espanya, encara que la majoria (10) estarà disponible a Madrid. Els cinc altres serà distribuït entre Màlaga (3), Alacant (1) i Sevilla (1). Comercialització d’aquesta flota a Hertz operació ha estat processada directament per Toyota Espanya, a través del seu Departament de flotes.

En els darrers anys, Toyota Espanya ha subscrit convenis per a la comercialització de diverses flotes de vehicles amb diferents entitats públiques i privades, repartint gran nombre d’unitats de Yaris híbrid, Auris híbrid, Prius, RAV4, Land Cruiser o vers Proace.

Les empreses està decantat per les flotes de Toyota per característiques com el seu respecte al medi ambient, baix consum de combustible o total cost competitiu del Cost Total de propietat de propietat (CTP)-, un d’ells variable més valorada per aquests gestors de flotes.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *