Cotxes

Wayne Anthony és el nou executiu Vice President comercial de SEAT

eL conduirà el llançament del producte marca més ofensiva.

Wayne Anthony és el nou executiu Vice President comercial de SEAT

Wayne Anthony Griffiths (Dukinfield, Regne Unit, 1966) ha estat nomenat vicepresident executiu comercial de SEAT amb efectes a partir setembre 1, 2016. Griffiths alleuja a oficina a Dr. Andreas Offermann (Opladen, Alemanya, 1956), nomenat nou membre de la Junta de Bentley responsables de vendes, màrqueting i postvenda. El nou vicepresident comercial seient, fins a la data màxima responsable de vendes d’Audi Alemanya, informant directament al president del Comitè Executiu de seient, Luca de Meo.

Fill del propietari d’un concessionari d’automòbils, Griffiths va començar a treballar en el negoci familiar, abans d’estudiar alemany a Leeds i gestió internacional. El nou vicepresident comercial treballar a SEAT durant dos anys, des de 1991 a 1993.

El President de SEAT, Luca de Meo, va dir Dr. Andreas Offermann etapa i ha acollit Wayne Griffiths. «De 2013, amb el Dr. Offermann davant de la zona comercial, les nostres vendes han crescut un 25% i mantenir el ritme positiu en 2016. Vull donar les gràcies a la passió i el compromís. Griffiths va dirigir aquesta àrea en alguns anys emocionants per seient i per a la indústria de l’automòbil. «Amb la Piedra han llançat el producte més gran ofensiva de la nostra història i, a més, ella s’enfrontarà a les noves necessitats de connectivitat i mobilitat dels clients».

Des del 1989 al grup VÄG

La carrera professional de Griffiths ha estat sempre vinculada al grup Volkswagen. Iniciat el 1989 a Audi, a Ingolstadt. Després de passar per seient, va tornar a Audi el 1993, on va ocupar diversos càrrecs directius en la nova divisió comercial, incloent-hi els mercats d’Espanya, Portugal i Grècia. Griffiths més tard va ser nomenat assistent al membre de la Junta d’Audi AG responsable de la zona comercial. Entre 1997 i 1998 va dirigir Retail màrqueting internacional la zona.

Partir de 1998, Griffiths va interpretar diferents responsabilitats a la divisió de vendes d’ Audi, incloent-hi les àrees d’Europa occidental i Europa del Nord, a més d’altres mercats internacionals. De 2005 a 2013 va ser que el responsable de vendes en els mercats europeus d’exportació, fins el seu nomenament el 2013 com a cap de vendes d’Audi Alemanya. Sota la seva direcció, Audi s’ha convertit en líder de la prima del segment tant a Europa com a Alemanya.

Wayne Griffiths torna al seient en un moment de creixement de la companyia. Seient lliuraments es registren un augment del 0,2% en el primer semestre de l’any (total: 216.800 vehicles) i, encara sense efecte positiu de la Piedra, pujar al quart any consecutiu. L’evolució del Lleó (+ 8,2%) i l’Alhambra (+ 23,7%) i mercats com Turquia (+ 69,6%), Suècia (+ 45,6%), Àustria (+ 17,7%) i Mèxic (+ 6,6%) ha impulsat les vendes de la marca en els sis primers mesos de l’any.

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *